Sisustussuunnittelun tilaaminen on mutkatonta. Aina ei välttämättä vaadita fyysistä käyntiä tilassa, varsinkaan jos kohde sijaitsee kaukana. Etäsisustussuunnittelu sopii esimerkiksi oivallisesti mökeille tai kohteisiin Pirkanmaan ulkopuolella.

Etäsisustussuunnittelu lähtee liikkeelle pohjatietojen ja toiveiden kartoituksella sekä kohteen kuvien toimituksella. Alla olevan lomakkeen tietojen avulla päästään kätevästi alkuun. Kun olemme vastaanottaneet esitiedot kohteesta, vahvistamme sisustussuunnitelman työn hinnan hyväksyttäväksenne sekä kysymme lisätietoja tarvittaessa. Toimitamme sisustussuunnitelman pdf-muodossa sähköpostitse kommentoitavaksenne. Kun suunnitelma on kunnossa, saatte myös selkeän listan hankittavista tarvikkeista, minkä avulla rautakauppa-asiointi sujuu vaivatta.

Ole hyvä ja tutustuthan alla oleviin kysymyksiin. Lomakkeen täyttäminen ei sido vielä tilaukseen, vaan pystymme sen pohjalta laatimaan tarjouksen etäsisustussuunnittelusta.

Mihin tarvitset suunnitteluapua?

Rastita haluamasi suunnittelupalvelut:
Pintamateriaalisuunnitelma (lattia, seinät, katto)Kalustussuunnitelma (huonekalut ja valaisimet)Tekstiilisuunnitelma (verhot, matot, tyynyt ym.)Jokin muu? Mikä?

Tilan/kohteen koko (m2)

Tarpeet/vaatimukset/toiveet/unelmat kohteesta

Saat suunnitelmastasi kirjallisen tarjouksen tutustuttuamme lähettämääsi suunnittelumateriaaliin. Hyväksyttyäsi tarjouksen kirjallisesti (sähköpostitse) se toimii suunnittelusopimuksena.

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Suunnittelukohteen osoite

Liitä dokumentteja (kuvat, pohjapiirrustukset)…