Kalustesuunnittelu lisää tilan tuntua ja parantaa tilan toimivuutta! Suunnittelemme juuri sinun tilaasi sopivat kalusteet tarpeesi ja toiveesi kuunnellen. Saat luonnokset 3D -kuvana, jolloin kalusteiden hahmottaminen on helppoa. Seuraamme jatkuvasti alan trendejä sekä päivitämme osaamistamme materiaalien tuntemisessa.

Keittiösuunnittelu

Toimivaan ja esteettiseen keittiöön kannattaa panostaa. Arjen velvollisuuksista, kuten ruuanlaitosta, voi nauttia, kun astiat, apuvälineet ja raaka-aineet löytyvät helposti. Meillä DekoSisterssiläisillä on vankka kokemus erityisesti keittiöiden suunnittelusta. Uramme aikana olemme suunnitelleet satoja keittiöitä, joten olet kanssamme osaavissa käsissä.

Kalusteita kylpyhuoneisiin

Näitä voivat olla esimerkiksi allaskaapit, peilikaapit ja säilytysratkaisut. Yhteistyössä alan osaajien kanssa valitsemme juuri oikeat materiaalit ja pintakäsittelyt kalusteille, jotta ne kestävät kosteiden tilojen haasteet.

Saunan lauteet

Harva kohde tuo tehokkaammin luksustunnelmaa kuin design-lauteet. Suunnittelemme saunaanne esimerkiksi muotolauteita, joissa on huomioitu myös tunnelmavalaistukselle paikat.

Eteiset ja säilytystilat

Älä muuta tilan puutteen vuoksi, vaan uusitaan säilytysratkaisut eteisestä ja muualta kodista. Kun kaapistot suunnitellaan säilytettävän tavaran ehdoilla, hukkatila minimoidaan ja tavarat löytyvät jatkossa paikoiltaan.

Toimistotilojen kalusteet

Viihtyvyyteen ja työn tehokkuuteen vaikuttaa merkittävästi sujuvan työskentelyn mahdollistava tila. Terveyden kannalta on tärkeää, että työskentelyasentoa voi muuttaa mieleisekseen esimerkiksi sähköpöytien avulla. Erilaiset työtehtävät vaativat erilaisia työtiloja – keskittymistä vaativat työt vaatii rauhallisen tilan kun taas tiimityöt vaativat yhteistyötä tukevan tilan. Hyvällä suunnittelulla voidaan saa toimiston neliöt tuntumaan riittoisammilta.

Myymälöiden ja asiakastilojen kalusteet

Kun myymälät suunnitellaan niin, että käytävillä on miellyttävä liikkua vaikka lastenvaunujen kanssa, jää liikkeesi positiivisesti mieleen. Myyntihyllyt, kassatiskit ja vaikka sohvaryhmät saat vaivattomasti kauttamme juuri tilaasi suunnitteltujen mittojen mukaan.

Ota yhteyttä, jos sinulla mielessä tila, jonka kalusteet kaipaisivat parantamista?